ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης: “Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ο Δήμαρχος αναγκάζεται πλέον να απομακρύνει τον Κουκούτση”

Τι αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”, Μανώλης Μάκαρης

Πριν από ένα χρόνο είχαμε στείλει μήνυμα καταδίκης της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας με τον πρώην βουλευτή της “Χρυσής Αυγής” Δημήτρη Κουκούτση .

Με ψήφισμα που είχαμε υπογράψει οι επικεφαλής Μανώλης Μάκαρης (Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες), Τόνια Κουζή (Καλαμάτα Τόπος Ζωής) και Μιχάλης Αντωνόπουλος (Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών) και είχαν υπερψηφίσει εκτός των προαναφερομένων παρατάξεων οι παρατάξεις “Καλαμάτα Μπροστά”, “Πρότυπος Δήμος” και “Λαϊκή Συσπείρωση”, το Σώμα, στην πλειοψηφία του, είχε καταδικάσει την επιλογή του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου.

“Καταδικάζουμε την ακροδεξιά επιλογή της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας και συγκεκριμένα του δημάρχου Αθανάσιου Βασιλόπουλου, όπως εκφράστηκε με την ανάθεση θέσεων ευθύνης στον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτριο Κουκούτση. Ζητούμε την άμεση απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας”. Αυτό ήταν το ψήφισμα το οποίο είχαμε στηρίξει 17 δημοτικοί σύμβουλοι και είχαν καταψηφίσει 16.

“Τώρα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ο δήμαρχος Καλαμάτας αναγκάζεται πλέον να απομακρύνει τον Δ.Κουκούτση από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης εφαρμόζοντας ουσιαστικά το περιεχόμενο του ψηφίσματος το οποίο είχε με σφοδρότητα καταψηφίσει”

Ο δήμαρχος Καλαμάτας οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον καλαματιανό λαό για αυτήν την συνεργασία. Οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση: θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την παράταξη του Δ.Κουκούτση και να στηρίζεται σε αυτήν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας;”

Μάκαρης: “Μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ο Δήμαρχος αναγκάζεται πλέον να απομακρύνει τον Κουκούτση”
To Top