Το δικό μου Σχολείο

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Ι.ΙΕΚ Ορίζων

Το απόγευμα της Δευτέρας 9/10 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με αφορμή την έναρξη του νέου έτους κατάρτισης 2017 -2018 στο Ιδιωτικό ΙΕΚ Ορίζων, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος και στην σύντομη ομιλία τους, τόσο η Ελιάνα Χριστοφιλοπούλου όσο και ο Φώτης Μπουγάς, καλωσόρισαν τους πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές του ΙΕΚ και τους διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα τους για να τους προσφέρουν όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια, ώστε να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας και θα τους βοηθήσουν ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό που δεν είναι άλλο από την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μετά την αποφοίτησή τους.
Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι το μεγάλο ζητούμενο στην ιδιωτική αλλά και στη δημόσια εκπαίδευση και το ΙΕΚ Ορίζων στα πέντε χρόνια λειτουργίας του έχει δείξει αποτελεσματικότητα και συνέπεια στον τομέα αυτό.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο παραβρισκόμενους πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής τονίζοντας ότι στόχος πλέον είναι η τελειότητα στον τομέα του τουρισμού, αφού οι υλικοτεχνικές υποδομές αλλά κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η πρόοδος και η ανάπτυξη στον τουριστικό τομέα.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΙΕΚ συμμετέχουν φέτος και νέοι καθηγητές που θα συνεισφέρουν με όρεξη και μεράκι στην επαγγελματική ολοκλήρωση των σπουδαστών.

Φέτος στο ΙΕΚ Ορίζων θα λειτουργήσουν πέντε ειδικότητες οι οποίες είναι: τεχνικός μαγειρικής τέχνης – αρχιμάγειρας Chef, τεχνικός αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής -Pastry Chef, τεχνικός τουριστικών μονάδων – Hotel management, βοηθός βρεφονηπιοκόμων και βοηθός εργοθεραπείας, ενώ θα διδάσκονται και οι απαραίτητες ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Ρωσικά).

Προσφορά δύο υποτροφιών τουριστικών σπουδών από το ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

I.IEK OΡΙΖΩΝ: Συνεχίζονται οι εγγραφές σε 5 ειδικότητες

To Top