ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα σπιτάκια του Σιδηροδρομικού Σταθμού για τους Συλλόγους

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, οι εργασίες επισκευής κτηρίων, που ανήκουν στο συγκρότημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ότι, κατά προτεραιότητα, επισκευές θα γίνουν στα κτήρια, στα οποία θα στεγασθούν ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία και ο Σύλλογος των Τυφλών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, οι Σύλλογοι αυτοί θα πάψουν να στεγάζονται σε οικίσκους του παλιού στρατοπέδου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ώστε αυτό να αποκτήσει περισσότερους χώρους. Υπενθυμίζεται ότι τα κτήρια, στα οποία στεγάζεται το ΕΚΑΒ, είναι του Δήμου Καλαμάτας και η συνεχής συντήρησή τους γίνεται από το Δήμο, «για να έχουμε το ΕΚΑΒ μέσα στην πόλη και να υπάρχει άμεση αντίδραση σε οποιοδήποτε περιστατικό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος.

Ο Δήμος Καλαμάτας καταβάλλει για το Σιδηροδρομικό Σταθμού περίπου 25.000 ευρώ ετησίως ως ενοίκιο και έχει την υποχρέωση συντήρησης των κτηρίων και του πρασίνου. Για το 2017 θα δαπανηθούν περί τις 50.000 ευρώ για τους παραπάνω σκοπούς συνολικά, επεσήμανε ο Παναγιώτης Νίκας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα σπιτάκια του Σιδηροδρομικού Σταθμού για τους Συλλόγους
To Top