Βιβλίο

Ουσιαστική γνώση δίνουν στα παιδιά τα “Χρωματιστά μολύβια” της Ε. Κοντοπούλου

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου δραστηριοτήτων «Χρωματιστά μολύβια – φθινόπωρο» της ειδικής παιδαγωγού Ελένης Γ. Κοντοπούλου, από τις Εκδόσεις Φυλάτος και το “Βιβλιόπολις” στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δημήτρης Κιτσάκης εκπαιδευτικός, διευθυντής 22ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, ο Κωνσταντίνος Σαραβελάκης εκπαιδευτικός, αναπληρωτής προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μεσσηνίας, η Στυλιανή Σαραντοπούλου σχολική σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής 27ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, η Ελένη Τσούση νηπιαγωγός, ιδιοκτήτρια εκπαιδευτικού ιστότοπου «Περήφανη νηπιαγωγός» και η παρουσίαση έκλεισε με την ίδια την συγγραφέα.
Η Ελένη Κοντοπούλου, έχοντας άριστη επιστημονική κατάρτιση, δημιούργησε κι επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ένα εξαιρετικό βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 7 ετών, που τους προσφέρουν γνώσεις ουσίας με εύκολο, διασκεδαστικό κι απόλυτα κατανοητό τρόπο.

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο δημιουργικής απασχόλησης που θα πρέπει οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να το γνωρίσουν και να το δώσουν στα παιδιά τους για να ταξιδέψουν αρχικά στο φθινόπωρο και αργότερα και σε άλλες εποχές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ
https://www.facebook.com/thanassis.poulopoulos/media_set?set=a.10155848925437733.1073742189.683162732&type=3

To Top