ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουφαλάκος: “Νέα αντιλαϊκά μέτρα φέρνει η Κυβέρνηση στα μουλωχτά”

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Για νέα αντιλαϊκά μέτρα που πρόκειται να φέρει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “στα μουλωχτά”, έκανε λόγο σήμερα ο πρόεδρος των εργαζομένων του Σωματείου της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Δίνουμε μάχη για τη συνέχιση και την κλιμάκωση του αγώνα”, είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουφαλάκος και τα Σωματεία προσανατολίζονται σε νέα πανελλαδική 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης των μέτρων του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης, “με αιχμή το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος”, όπως είπε.

Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα συνδικάτα να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει απόψε στις 19.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας προκειμένου να ανασυνταχθούν και να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους για την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κάλεσμα έκανε και η πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού του Νομού Μεσσηνίας, Σοφία Κοτσίρη, δηλώνοντας τη συμμετοχή του Συνδικάτου στην αυριανή συγκέντρωση.

To Top