ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτσαρης: “Παράλογο να διαλύσουμε μια Υπηρεσία για να στεγάσουμε μια άλλη”

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ

Άγνοια δήλωσε ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελαιολάδου και Ελιάς Καλαμάτας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Παναγιώτης Κάτσαρης, αναφορικά με τη μετακόμιση των Υπηρεσιών του Δασαρχείου Καλαμάτας, που τώρα στεγάζεται στην Υδρας, και Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που στεγάζονται στην Αθηνών, στο Ινστιτούτο Ελαίας και Ελαιολάδου στη Λακωνικής.
Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κάτσαρης δεν είναι αρνητικοί στη μετεγκατάσταση στο κτήριο του Ινστιτούτου και άλλες Υπηρεσίες αλλά έθεσε τον προβληματισμό του για το χώρο, θεωρώντας ότι είναι περιορισμένος για να στεγάσει περισσότερες υπηρεσίες.
“Δεν υπάρχει γνώση για αίτημα μεταφοράς Υπηρεσιών στο κτήριό μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Παναγιώτης Κάτσαρης αναφέρθηκε σε 2 νέους διδάκτορες ερευνητές, που θα έρθουν στο Ινστιτούτο, κάτι που συνεπάγεται και άλλο κόσμο που θα έρθει να δουλέψει, ενώ όπως είπε “στο κτήριο υπάρχει εξοπλισμός εκατομμυρίων ευρώ… και ο χώρος που μπορούμε να διαθέσουμε είναι περιορισμένος. Είναι παράλογο να διαλύσουμε μια Υπηρεσία για να στεγάσουμε μια άλλη”. Τελικά επεσήμανε ότι θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Διαβάστε και αυτό:

Μετακομίζει στη Λακωνικής το Δασαρχείο Καλαμάτας

To Top