ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο Λυκούργος Γαϊτανάρος

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 91 ΕΤΩΝ – ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ

Πάντα στην πρώτη γραμμή για την ομάδα ήταν ο Θυελλάρας…

Πέθανε σήμερα ο ιστορικός πρόεδρος της “Μαύρης θύελλας” Λυκούργος Γαϊτανάρος, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε στο Κέντρο Αποκατάστασης “Διάπλαση“ και τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο Μανιάτης επιχειρηματίας από τους Δολούς κι επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, του Μεσσηνιακού και πλήθους άλλων συλλόγων και συνδέσμων, στα 91 του χρόνια, οδήγησε για πρώτη φορά το 1972 την ομάδα της Καλαμάτας στην Α’ εθνική και θεωρείται “ο πρόεδρος των επιτυχιών“.

Ξεχώριζε η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την “Μαύρη Θύελλα”, και θυμόμαστε τα αμέτρητα καλέσματα σε φίλους και οπαδούς της ομάδας στα δύσκολα, να είναι δίπλα στην ομάδα και να την βοηθούν.

Πάντα είχε φίλους στο πλευρό του

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα και η ταφή θα γίνει στους Δολούς.

Συλλυπητήριο μήνυμα από Επιμελητήριο Μεσσηνίας

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Λυκούργου Γαϊτανάρου, μιας σημαντικής προσωπικότητας για τη Μεσσηνία, με πλούσιο επιχειρηματικό και φιλανθρωπικό έργο.
Ο Λυκούργος Γαϊτανάρος, επιχειρηματίας, τυποποιητής και εξαγωγέας ελαιολάδου, υπήρξε μέλος της επιμελητηριακής κοινότητας, ενώ ήταν μια από τις σπουδαιότερες φυσιογνωμίες του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, διατελώντας πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας».
Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.
Βαγγέλης Ξυγκώρος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Πέθανε ο Λυκούργος Γαϊτανάρος
To Top