ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: “Υπάρχει τώρα παράθυρο ευκαιρίας για το Σκοπιανό”

“Είμαστε εναντίον των πολιτικών της αδράνειας-Τα χρονίζοντα θέματα θέλουμε να τα λύνουμε”

Στην ηλιόλουστη Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Μεσσηνίας Γιώργος Κατρούγκαλος , ο οποίος αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ανάληψης δήλωσε στους δημοσιογράφους:
“Η ηλιόλουστη ημέρα είναι ο καλύτερος οιωνός για τη νέα χρονιά. Το 2018 θα είναι πράγματι μία καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας, που θα αφήσει πίσω την επιτροπεία και την επί 7 χρόνια συσσωρευμένη μιζέρια και λιτότητα των μνημονιακών πολιτικών, θα είναι επίσης μία καλή χρονιά για τα εθνικά μας θέματα και το κυριότερο θα πρέπει η βελτίωση των θετικών δεικτών της οικονομίας επιτέλους να καθρεφτιστούν στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων.
Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί γιατί η χώρα μας έχει γυρίσει πια σελίδα . Εύχομαι μία καλύτερη χρονιά σε όλους.
Για το θέμα των Σκοπίων δήλωσε: “Εμείς είμαστε μία Κυβέρνηση πού χρονίζοντα θέματα θέλουμε να τα λύνουμε, είμαστε εναντίον των πολιτικών της αδράνειας. Υπάρχει πράγματι τώρα ένα παράθυρο ευκαιρίας για το Σκοπιανό. Εμείς θα επιδιώξουμε να έχουμε μία λύση εθνικά συμφέρουσα, να την φέρουμε στη Βουλή και να ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία”.

To Top