ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρό έπεσε στη θάλασσα το περιστέρι του Δημάρχου Καλαμάτας!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Μια άτυχη στιγμή είχε η τελετή του καθαγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι της Καλαμάτας.
Το περιστέρι του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα δεν κατάφερε να πετάξει και έπεσε νεκρό στη θάλασσα!

Νεκρό το περιστέρι μέσα στο νερό!

Νωρίτερα, τα περιστέρια, που συμβολίζουν την Αγία Τριάδα και την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος με τη μορφή του περιστεριού, του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.Χρυσοστόμου και του Πρωτοσύγκελου π.Φίλιππου, που ήταν στο ίδιο κλουβί, είχαν πετάξει κανονικά! Όταν ήρθε η σειρά του δημάρχου Καλαμάτας να απελευθερώσει το δικό του περιστέρι για να πετάξει, και να αποδοθεί έτσι ο συμβολισμός, το περιστέρι απλά έπεσε νεκρό μέσα στη θάλασσα! Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συνέβη στο άτυχο πουλί, όση λίγη ώρα βρισκόταν στα χέρια του δημάρχου και είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παριστάμενους, και από τους επίσημους πάνω στο πλοιάριο – κυρίως από τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα – μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί και όση ώρα έβλεπαν ακούνητο το περιστέρι μπροστά στο σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας!

Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιος οιωνός αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος ερωτηθείς να σχολιάσει το γεγονός, διασκέδασε τις εντυπώσεις λέγοντας “συμβαίνουν αυτά“, “στριμωγμένα μέσα στο κλουβί όπως είναι”!
Καλή φώτιση σε όλους!

Πως σχολίασαν οι κολυμβητές που έπεσαν για τον Σταυρό το περιστατικό…

To Top