ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγγνώμη από “Καθημερινή” και Κασσιμάτη στον Κατρούγκαλο για το δημοσίευμα – ντροπή

Μετά τον σάλο και την οργή που προκλήθηκε, και όχι άδικα, από το άρθρο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασσιμάτη στην Καθημερινή που σχολίαζε με αισχρό τρόπο την εμφάνιση του Γιώργου Κατρούγκαλου, τόσο ο αρθρογράφος όσο και η εφημερίδα ζήτησαν συγγνώμη από τον πρώην υπουργό.

Στη συγγνώμη του ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασσιμάτης αναφέρει ότι δεν γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του κ. Κατρούγκαλου και του εύχεται καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός. ΣΤEΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ».

Από την πλευρά της και η εφημερίδα Καθημερινή ζητά συγγνώμη για το δημοσίευμα τονίζοντας πως είναι ένα ατόπημα το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί».

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος ευχαρίστησε όλους όσοι πήραν θέση για το δημοσίευμα και κυρίως του πολιτικούς του αντιπάλους που έσπευσαν να το κατακρίνουν.

Πηγή: https://www.newsit.gr/politikh/syggnomi-apo-kathimerini-kai-kassimati-ston-katrougkalo-gia-to-dimosieyma-ntropi/3092777/?utm_medium=Referral&utm_source=Notification

Συγγνώμη από “Καθημερινή” και Κασσιμάτη στον Κατρούγκαλο για το δημοσίευμα – ντροπή
To Top