ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει τη “βάρβαρη επίθεση από εξτρεμιστικά στοιχεία σε βάρος του Γ.Μπουτάρη” η παράταξη Μάκαρη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ

Σχέδιο ψηφίσματος κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες” με το οποίο καταδικάζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι την “βάρβαρη επίθεση από εξτρεμιστικά στοιχεία σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη”

Στο σχέδιο ψηφίσματος αναφέρονται τα εξής:

“Το δημοτικό συμβούλιο της Καλαμάτας καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τη βάρβαρη επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, από εξτρεμιστικά στοιχεία, τα οποία, με την συμπεριφορά τους, αμαύρωσαν την εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και εξέθεσαν τη χώρα διεθνώς. Η πράξη τους αυτή πλήττει ευθέως την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και κατ’ επέκταση τους δημοκρατικούς θεσμούς, μεταξύ των οποίων και αυτόν την τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το δημοτικό συμβούλιο αποδοκιμάζει το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία, από όπου κι αν προέρχεται και εκδηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας, συγχρόνως, την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία καλείται, περισσότερο από ποτέ, να πράξει τον καθήκον της”.

Καταδικάζει τη “βάρβαρη επίθεση από εξτρεμιστικά στοιχεία σε βάρος του Γ.Μπουτάρη” η παράταξη Μάκαρη
To Top