ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλλιτεχνικό Διευθυντή για το ΔΗΠΕΘΕΚ αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» ανακοινώνει – προκηρύσσει την πλήρωση µε επιλογή µίας (1) θέσης Καλλιτεχνικού Διευθυντή επί θητεία, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για διάστημα ενός (1) έτους,με δυνατότητα παράτασης ένα (1) έτος, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕΚ), που εδρεύει στην Καλαμάτα επί της οδού Δημοσθένους 2.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 10/5 ΕΩΣ 21 ΜΑΪΟΥ

Η υποβολή των Αιτήσεων θα πραγματοποιείται από τη Πέμπτη 10-05-2018 έως και Δευτέρα 21-05.-2018 και ώρα 13.00.Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης. Η αίτηση υποβάλλεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες και από ώρα 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ., στα γραφεία της Κ.Ε «ΦΑΡΙΣ», Αθηνών 99 – Β΄Κτίριο Νέου Δημαρχείου, Καλαμάτα 24134, (πληροφορίες: κα Ελένη Κουτσομανιώτη, τηλέφωνο : 2721360612).

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη και τα προσόντα:
http://https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%95-%CE%A7%CE%99%CE%96?inline=true

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κατά την κοπή της βασιλόπιτας της “ΦΑΡΙΣ”, στις 27 Ιανουαρίου, αναφερόμενος στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο ΔΗΠΕΘΕΚ, “που είναι επαγγελματικού επιπέδου”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, είχε συγχαρεί τον Φίλιππο Σοφιανό, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης, εκείνη την περίοδο “Απατεών”(ο Φιάκας), “που ουσιαστικά είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ”, όπως είχε είπε χαρακτηριστικά, ενώ είχε δώσει εύσημα και στη σκηνοθέτη της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕΚ, Αννέτα Παπαθανασίου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση και πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα αξιολογηθούν από Επιτροπή Αξιολόγησης με βάση τα προσόντα τους (συντελεστής βαρύτητας σύμφωνα με την προκήρυξη) . Θα αξιολογηθούν τα τυπικά προσόντα, η προϋπηρεσία, το καλλιτεχνικό έργο τους, αλλά και η προσωπικότητα των υποψηφίων, μέσω συνέντευξης από Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία και θα εισηγηθεί στο Δ.Σ.

Καλλιτεχνικό Διευθυντή για το ΔΗΠΕΘΕΚ αναζητά ο Δήμος Καλαμάτας
To Top