Αθλητισμός

Καλαμάτα K12: Με τους Θρύλους του 2004 στο Αγρίνιο (φωτο)

Δέλλας, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Χαριστέας, Μπασινάς και άλλοι θρύλοι του 2004 με τους νεαρούς μελανόλευκους

 

Μοναδικές εμπειρίες που συνοδεύτηκαν από παιχνίδι αλλά και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, βίωσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ12 της Μαύρης Θύελλας που έλαβαν μέρος στο τουρνουά legends 2004 Youth Cup που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο.

Ανήμερα της επετείου της πρεμιέρας του EURO 2004, ο Τραϊνός Δέλλας, ο Μιχάλης Καψής, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Βασίλης Λάκης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κι ο Άγγελος Χαριστέας έκαναν «πρεμιέρα» στο Youth Cup όπου γίνεται θεσμός με τη δωρεά του Stavros Niarchos Foundation!

Συγκεκριμένα, το ταξίδι ξεκίνησε από το Αγρίνιο και το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού.

Η U12 ήταν ανταγωνιστική και μάζεψε εμπειρίες στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναιτωλικός. Στις φωτογραφίες ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης με τον Τσιάρτα. Ο Τραϊανός Δέλλας δίνει συμβουλές στους παίκτες της Μαύρης Θύελλας.

Παιδιά κάτω των 12 ετών από τις ΠΑΕ Παναιτωλικός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή και από τις Ακαδημίες Δαβουρλή, Athlopolis, Play και Άτλαντα Ηπείρου μυήθηκαν στα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους Legends και άκουσαν πολύτιμες συμβουλές.

Καλαμάτα K12: Με τους Θρύλους του 2004 στο Αγρίνιο (φωτο)
To Top