Αθλητισμός

Euro 2020: Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας για τον Β’ όμιλο του EURO, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Κρίστιαν Έρικσεν έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα μπήκαν στο γήπεδο γιατροί, που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν με τεχνητή αναπνοή και στη συνέχεια με απινιδωτή.

Οι συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας σχημάτισαν ένα τείχος γύρω του, προκειμένου ο κόσμος να μη βλέπει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών.

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι το ματς διακόπηκε, ενώ λίγο πριν τις 20:30 γνωστοποίησε ότι ο Έρικσεν διακομίστηκε σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Συνοσπονδίας, ο Δανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Μάλιστα, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο του AP ο Έρικσεν φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, καθώς μεταφέρεται με το φορείο στα αποδυτήρια. Το ίδιο μετέδιδαν και δημοσιογράφοι διεθνών ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο έχοντας τις αισθήσεις του.

Μετά την UEFA, η Ομοσπονδία της Δανίας επίσης ενημέρωσε πως ο Έρικσεν επιβεβαίωσε πως έχει τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Στις 21:00 και κατόπιν επιθυμίας των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 21:30.

Euro 2020: Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν
To Top