Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Ο Φραγκίσκος Κεράνης νέος προπονητής

Ο Φραγκίσκος Κεράνης είναι ο νέος προπονητής του Μεσσηνιακού. Ο 42χρονος τεχνικός θα έχει την τεχνική καθοδήγηση των πρασίνων στο νέο πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο ιστορικός σύλλογος.

Ο Κεράνης, υπήρξε βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της Καλαμάτας το ξεκίνημα της περσινής σεζόν ενώ άφησε σπουδαία έργο στις Ακαδημίες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνιαΥπήρξε προπονητής της Καλαμάτα Κ17 στο πρωτάθλημα της Football league και το 2021 ήταν στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτα Κ20 και επικεφαλής προπονητής των μελανόλευκων Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού για το Φραγκίσκο Κεράνη αναφέρει:

Ανακοινώνεται πως ο Φραγκίσκος Κεράνης αποτελεί μέρος τη ομάδος Προπονητών των Συνεργαζόμενων Σωματείων, Μεσσηνιακού, Πανθουριακού και Αίαντα.

Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας, όπως αποδείχθηκε με τον ένα χρόνο λειτουργίας, των Τριών Σωματείων, υπό την αιγίδα του προέδρου του Πανθουριακού κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου, η τεχνική Επιτροπή όρισε τον Φραγκίσκο Κεράνη ως νέο προπονητή στην ομάδα του Μεσσηνιακού.

Ο Μεσσηνιακός τον καλωσορίζει ως συνεχιστή των 114 ετών (1909-2023) δράσης του Ποδοσφαιρικού Τμήματός του, και του εύχεται καλή επιτυχία επ’ ωφελεία των Αθλητών και του Αθλήματος.

Μεσσηνιακός: Ο Φραγκίσκος Κεράνης νέος προπονητής
To Top