Αθλητισμός

Kalamata BC: Μεγάλα ονόματα του basket στο 1ο camp

Με απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος του το 1ο Kalamata BC Camp. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 8-18 ετών, που βρέθηκαν στο Κλειστό του Εθνικού Σταδίου Παραλίας, είχαν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω τετραήμερο.
Όλα τα παιδιά συμμετείχαν όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και ταυτόχρονα υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας, Bασίλη Κονταργύρη, και τη βοήθεια έμπειρου επιτελείου από προπονητές, όπως ο Αντώνης Κούτρης και ο Τίμος Πρίφτης.
Το προπονητικό team πλαισίωναν γιατροί του Κέντρου Αποκατάστασης “ΔΙΑΠΛΑΣΗ”, ο γυμναστής Γιώργος Κουλιέρης, ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Τσικούρης και οι διατροφολόγοι Αριστέα Γαζούλη και Γιάννης Πετρακόπουλος.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο Βασίλης Μπρατσιάκος ο Θανάσης Γιαπλές και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις προπονητές με σπουδαία διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ.
Η διοίκηση της Kalamata BC και οι διοργανωτές του 1ου Kalamata BC Camp, θέλουν να ευχαριστήσουν για την παρουσία του στο camp τον πολύπειρο προπονητή, Ντίνο Κουμανάκο, τον πατριάρχη του μεσσηνιακού μπάσκετ, ο οποίος μέσα από την ομιλία του στους νεαρούς αθλητές μετέφερε ένα μέρος της μεγάλης του μπασκετικής γνώσης, τις αρχές του και την γενικότερη αντίληψη του για το άθλημα που αγαπάμε.

To Top