ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεντακάθαρα και φέτος τα νερά κολύμβησης στις παραλίες Καλαμάτας

ΔΕΥΑΚ:”ΝΕΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”

Για άλλη μια χρονιά αποδεικνύεται πως τα νερά του Μεσσηνιακού είναι πεντακάθαρα. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, από τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΚ κάθε 15 ημέρες προκύπτει πως και φέτος οι θάλασσες του Δήμου Καλαμάτας είναι καθαρές.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου,
η ΔΕΥΑΚ πραγματοποιεί ελέγχους στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητάς της, που εκτείνεται από την πίστα καρτ στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας και φτάνει μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια.
Κατά τη μέτρηση του Ιουνίου (ημερομηνία δειγματοληψίας 21/6/2017) διεπιστώθη από τα ευρήματα των αναλύσεων δειγμάτων από 9 σημεία ότι τα νερά κολύμβησης στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Οι τιμές βρίσκονται πολύ κάτω από τα όρια, όπως φαίνεται στο σχετικό πίνακα, τον οποίον μπορείτε να δείτε Κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου, η ΔΕΥΑΚ πραγματοποιεί κάθε δεκαπενθήμερο, ελέγχους στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητάς της (από την πίστα καρτ στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια).

Κατά τη μέτρηση του Ιουνίου (ημερομηνία δειγματοληψίας 21/6/2017) διεπιστώθη από τα ευρήματα των αναλύσεων δειγμάτων από 9 σημεία ότι τα νερά κολύμβησης στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας είναι εξαιρετικής ποιότητας. Οι τιμές βρίσκονται πολύ κάτω από τα όρια, όπως φαίνεται στο σχετικό πίνακα, τον οποίον μπορείτε να δείτε εδώ nera-kolymbhshs

Πεντακάθαρα και φέτος τα νερά κολύμβησης στις παραλίες Καλαμάτας
To Top