ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάηκαν 2 σπίτια τα ξημερώματα στο Πλατύ! Με ελαφρά εγκαύματα ένας από τους ιδιοκτήτες

Τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στο Πλατύ. Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού και γρήγορα επεκτάθηκε από τη σκεπή και σε διπλανό σπίτι, καίγοντάς το. Ευτυχώς, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών πρόλαβαν και βγήκαν σώοι, ωστόσο ο ένας εξ αυτών στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Στο Πλατύ έσπευσαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά. Τελικά η φωτιά έκαψε ολοσχερώς τις δύο κουζίνες των σπιτιών, αλλά υλικές ζημιές έχουν υποστεί και οι υπόλοιποι χώροι.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

“Περί ώρα 06:25 η υπηρεσία μας ενημερώθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς σε οικεία στην Τ.Κ.Πλατυ του Δήμου Καλαμάτας. Κατά την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου η πυρκαγιά λόγω της έντασης της και της κατασκευής του κτίσματος είχε επεκταθεί και σε εφαπτωμενη οικεία από την στέγη. Λόγω της έγκαιρης επέμβασης η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο των κουζινών των δύο κτισμάτων οι οποίοι καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς!! Οι άλλοι χώροι των κτισμάτων έχουν υποστεί υλικές ζημιές λόγω της καύσης!! Από την πυρκαγιά υπέστει ελαφρά εγκαύματα ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών στην προσπάθεια του να σβήσει την πυρκαγιά!!!! Προανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας μας”.

(φωτό: Αρχείου)

Κάηκαν 2 σπίτια τα ξημερώματα στο Πλατύ! Με ελαφρά εγκαύματα ένας από τους ιδιοκτήτες
To Top