ΕΥ ΖΗΝ

Διήμερο σεμινάριο “επανεκκίνησης” και διαχείρισης χρόνου και ενέργειας

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ – ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ
Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η πρώτη ημέρα του διήμερου σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν το εσωτερικό τους δυναμικό, να αποκτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους και να οργανώσουν ένα πλάνο δράσης για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους!

Πρόκειται για βιωματικές συνεδρίες διαχείρισης συναισθημάτων, χρόνου κι ενέργειας με την Καλαμάτα να είναι η πρώτη από τις 4 πόλεις που θα κάνει ReStart, απο τον life coach Δημήτρη Τσέλιο!
Το σεμινάριο έχει και σήμερα Κυριακή το δεύτερο μέρος με στόχο την επανεκκίνηση στη ζωή!

Το πρόγραμμα της Κυριακής ώρες: 10:00-22:00

Οι διοργανωτές αναφέρουν: Την δεύτερη μέρα θα αναγνωρίσουμε όλες τις αποδυναμωτικές μας πεποιθήσεις που περιορίζουν τις δυνατότητες μας για μεγάλα επιτεύγματα και έχουν αρνητική επίδραση επάνω μας και θα τις αντικαταστήσουμε με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, που θα ενισχύσουν την πορεία προς την επίτευξη των στόχων μας. Στη δεύτερη ενότητα θα εντοπίσουμε τις αποδυναμωτικές συνήθειες μας και τις επιπτώσεις που έχουν πάνω μας και θα τις αντικαταστήσουμε με νέες ενδυναμωτικές συνήθειες. Τέλος θα ξεκαθαρίσουμε τα κίνητρα μας και θα καταρτίσουμε ένα Πλάνο Δράσης με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα.

10:00-12:30 Πεποιθήσεις part 1. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις το μέγεθος του προγραμματισμού που έχεις υποστεί από την παιδική σου ηλικία και θα αμφισβητήσεις όλες τις αποδυναμωτικές σου πεποιθήσεις που σήμερα έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή σου.

12:30-13:00 (διάλειμμα)

13:00-15:30 Πεποιθήσεις part 2. Σε αυτή την ενότητα θα αλλάξεις όλες τις αποδυναμωτικές σου πεποιθήσεις με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα αποτελέσουν σύμμαχο σου στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σου.

15:30-16:30 (Διάλειμμα – Light lunch: Catering Εργαστήρι Χριστόπουλος)

16:30-19:00 Αλλαγή Συνηθειών. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις όλες τις αρνητικές σου συνήθειες που σε απομακρύνουν από την επίτευξη των στόχων σου και θα τις αντικαταστήσεις με νέες θετικές νικώντας ταυτόχρονα την αναβλητικότητα σου.

19:00-19:30 (διάλειμμα)

19:30-22:00 Κίνητρα, Στόχοι, Τελικό Πλάνο Δράσης. Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις το κίνητρο σου, θα ιεραρχίσεις τις προτεραιότητες σου και θα πραγματοποιήσεις ένα Πλάνο Δράσης με ξεκάθαρους στόχους και χρονοδιαγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Humans Koinsep
Κιν: 694 2424811

Μέρος των εσόδων από το σεμινάριο, στηρίζουν το Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο, «Φλόγα».

To Top