ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και επίσημα αντιπεριφερειάρχης η Αντωνία Μπούζα- Δημοσιεύτηκε η απόφαση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ -ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για ορισμό της περιφερειακής συμβούλου, Αντωνίας Μπούζα, ως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας αναρτήθηκε χθες, Τρίτη 29 Μαΐου στη Διαύγεια.

Όπως είχαμε γράψει στο MessiniaLIVE ήταν θέμα χρόνου η αναβάθμιση της περιφερειακής συμβούλου και συντονίστριας έργου στη Μεσσηνία, Αντωνίας Μπούζα, μετά και τη θρυαλλίδα εξελίξεων που έφερε η υπόθεση με τον “κοριό” στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη. Μετά την παραίτηση Περικλή Μαντά και τον “παροπλισμό” ουσιαστικά της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη με απόφαση Πέτρου Τατούλη ήταν πλέον διαφαινόμενες οι πολιτικές εξελίξεις στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Χθες επισημοποιήθηκε ο ορισμός της Αντωνίας Μπούζα με την ανάρτηση της απόφασης του Πέτρου Τατούλη στο Διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη απόφαση είχε εκδοθεί ήδη από τη Δευτέρα 21 Μαϊου, ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, και χθες αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχοντας υπόψη…
Την αριθµ. 92392/21956/10.4.2018 απόφασή µας περί αποδοχής παραίτησης του µέλους του Περιφερειακού Συµβουλίου Μαντά Περικλή του Παντελή από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΦΕΚ 235/τ. ΥΟ∆∆/2018)
Την ανάγκη ορισµού ενός (1) επιπλέον Αντιπεριφερειάρχη που θα επικουρεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το υπόλοιπο της θητείας της περιφερειακής περιόδου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ορίζουµε το µέλος του Περιφερειακού Συµβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου Μπούζα –Κωνσταντέλου Αντωνία του Αργυρίου ως Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας
Πελοποννήσου,
για το υπόλοιπο της θητείας της περιφερειακής περιόδου και έως τη λήξη αυτής.
Η απόφαση αυτή να δηµοσιευθεί στην εφηµερίδα της Κυβερνήσεως”.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια:ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Στον ορισμό δεν αναφέρονται τα ακριβή καθήκοντα και οι αρμοδιότητες της Αντωνίας Μπούζα, τα οποία θα διευκρινιστούν επακριβώς με νεότερη απόφαση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLIVE, αναμένεται να έχει αυξημένες αρμοδιότητες και καθήκοντα.

Μάλιστα, την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, στο κτήριο της Π.Ε.Μεσσηνίας, και εκεί θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις προκειμένου να ξεμπλοκάρει η όποια δυσλειτουργία υπάρχει στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Διαβάστε και αυτό:

Νικολάκου για Αλειφέρη: “Πεισματικά και για δικό της όφελος παραμένει”

Και επίσημα αντιπεριφερειάρχης η Αντωνία Μπούζα- Δημοσιεύτηκε η απόφαση
To Top