ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολάκου για Αλειφέρη: “Πεισματικά και για δικό της όφελος παραμένει”

Για την κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και το “θερμό” επεισόδιο, που φέρεται να είχε με την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου μίλησε στο MessiniaLIVE.

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ: “ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ”

“Η χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου μας καλύπτει. Αναγκαστήκαμε να τη βγάλουμε για να προλάβουμε μια διαδικασία διαρροών που συνεχώς παρατηρείται και διαστρεβλώνει συστηματικά την πραγματικότητα. Παρά το γεγονός ότι και η Εκτελεστική Επιτροπή και ο ίδιος ο περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ζητήσει από την κα Αλειφέρη να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τη θέση αυτή, η ίδια πεισματικά και για δικό της όφελος παραμένει”, δήλωσε η Ντίνα Νικολάκου. Η θεματική αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι και μετά τη “δήθεν αποκάλυψη του κοριού”, με τον τρόπο της η Ελένη Αλειφέρη “κωλυσιεργεί και εμποδίζει το τεράστιο έργο που γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, προκαλώντας πρόβλημα σε βάρος της εξυπηρέτησης των πολιτών”.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ “ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ”

Μάλιστα η ίδια επεσήμανε και το πρόβλημα χώρου και λειτουργικότητας που υπάρχει στην Π.Ε.Μεσσηνίας, λέγοντας ενδεικτικά ότι χθες, τόσο η ίδια όσο και ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έκαναν από 30 συναντήσεις έκαστος και συσκέψεις με υπαλλήλους, φορείς και συλλόγους “σε κάτι γραφειάκια”, ενώ η Ελένη Αλειφέρη διαθέτει 150 τμ γραφείο “χωρίς ουσιαστικά αντικείμενο”, αφού “πλέον της έχει απομείνει μόνο ο συντονισμός των αποφάσεων που λαμβάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο”.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Ντίνα Νικολάκου, μας δήλωσε, πως το αμέσως επόμενο διάστημα η ίδια, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα λάβει αποφάσεις, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες στην Π.Ε.Μεσσηνίας απρόσκοπτα.

“Δεν μπορεί να παρεμποδίζει το έργο της Περιφέρειας και να φέρνει σε δύσκολη θέση το προσωπικό”, δήλωσε για την Ελένη Αλειφέρη η Ντίνα Νικολάκου.
Ερωτηθείσα για το πως η ίδια σχολιάζει τη στάση της Ελένης Αλειφέρη μας είπε ότι “οι αρμοδιότητές της τής έχουν αφαιρεθεί με ΦΕΚ, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, γι’αυτό και ο περιφερειάρχης την έθεσε εκτός παράταξης, η υπόθεση του κοριού έχει πέσει στο κενό, και η ίδια πρέπει να αλλάξει τώρα ατζέντα….”

“ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ”

Ερωτηθείσα για τα σημερινά δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο αναφορικά με το περιστατικό λογομαχίας της ίδιας με την Ελένη Αλειφέρη, η Ντίνα Νικολάκου κάνει λόγο για “συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, χωρίς την τήρηση των κανόνων της δεοντολογίας, χωρίς την ευθιξία να καταγράψουν την άλλη πλευρά. Πρόκειται για μυθεύματα και προσωπικές αντιλήψεις και απόψεις. Δεν είχαν την ευθιξία να καλέσουν και την άλλη πλευρά, ενώ φιλοξενούν τις δηλώσεις της κα Αλειφέρη,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντίνα Νικολάκου. “Κανείς πλέον δεν τους παίρνει στα σοβαρά, έχουν πλέον δείξει ποιοι πραγματικά είναι, και ο κόσμος τους έχει κατατάξει στη θέση που τους αξίζει να βρίσκονται”, συμπλήρωσε

M.Π.

Νικολάκου για Αλειφέρη: “Πεισματικά και για δικό της όφελος παραμένει”
To Top