Επιχειρείν

IQOS: Νέο, σύγχρονο και πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στην καρδιά της Καλαμάτας

Η ανακαίνιση αυτή αποτελεί έναν από τους κεντρικούς σταθμούς της σημαντικής επένδυσης της Παπαστράτος, στόχος της οποίας είναι να ανανεώσει πλήρως συνολικά 24 σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα.

image00007

Πριν από λίγες ημέρες, άνοιξε ξανά τις πόρτες του το IQOS Store στην Καλαμάτα. Το κατάστημα, που εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017, βρίσκεται, πλέον, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης σε έναν νέο και πλήρως ανανεωμένο χώρο.

image00001

image00002

image00003

image00004

Η ανακαίνιση αυτή αποτελεί έναν από τους κεντρικούς σταθμούς της σημαντικής επένδυσης της Παπαστράτος, στόχος της οποίας είναι να ανανεώσει πλήρως συνολικά 24 σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα. Έπειτα από αρκετούς μήνες προετοιμασίας και υλοποίησης, το IQOS Store Καλαμάτας δείχνει πιο σύγχρονο από ποτέ, διαθέτοντας νέα σημεία εξυπηρέτησης των καταναλωτών καθώς και τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει μελλοντικά νέα, καινοτόμα καπνικά προϊόντα που θερμαίνουν τον καπνό αντί να τον καίνε.
image00005

image00006

Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα της Παπαστράτος προς ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο, μέσω της διάθεσης εναλλακτικών καπνικών προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικους καπνιστές που δεν διακόπτουν το κάπνισμα.

IQOS: Νέο, σύγχρονο και πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στην καρδιά της Καλαμάτας
To Top