ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεύματα Αγάπης από την “ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030” στο Α’ ΚΑΠΗ

80 γεύματα προσέφεραν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου τα μέλη του ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030 στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ-πλέον Λέσχη Φιλίας Αλλληλεγγύης και Πολιτισμού, στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι “παρότι οι δημοτικές δομές του Κοινωνικού Συσσιτίου και οι εθελοντές καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες καθημερινά, δυστυχώς κάθε Σαββατοκύριακο δεν διανέμεται συσσίτιο σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, με αποτέλεσμα να μην τους προσφέρεται η δυνατότητα για φαγητό.

Σκοπός μας είναι πέρα από την ουσιαστική προσφορά και την προσπάθειά μας να καθιερώσουμε μια φορά τον μήνα μια συλλογική κουζίνα, να παρακινήσουμε και άλλους συμπολίτες μας που έχουν την δυνατότητα, να πράξουν κάτι ανάλογο.

“Μια καλή άσκηση για την καρδιά είναι να σκύψεις και να βοηθήσεις κάποιον να σηκωθεί” John Andrew Holmes

Η ομάδα του “Καλαματα 2030”, απευθύνει και τις θερμές της ευχαριστίες στους ανθρώπους που στήριξαν και συμμετείχαν στα Γεύματα Αγάπης.Πιο συγκεκριμένα:
Το εστιατόριο “ΤΑ ΡΟΛΛΑ”
-Το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ”
-Την “ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”
-To “ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΡΑΓΓΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο.Ε.”

-Την κα. Δήμητρα Παπανδρέου για την βοήθεια της, τους εργαζόμενους της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΓΥΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και τους ανθρώπους του Δημοτικού Συσσιτιου“.

Γεύματα Αγάπης από την “ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2030” στο Α’ ΚΑΠΗ
To Top