ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Συνεχίζεται ακάθεκτα η προσφορά γευμάτων σε 300 συμπολίτες μας

ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Συνεχίστηκε και σήμερα το μαγειρικό ταξίδι προσφοράς ζεστού και ποιοτικού φαγητού σε συμπολίτες μας που το χρειάζονται, από την εθελοντική ομάδα του “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” που δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτο, διανέμοντας και σήμερα περισσότερες από 300 μερίδες φαγητού! Mια δράση που ξεκίνησε με 80 μερίδες και πλέον ξεπερνά τις 300…

Σήμερα οι σεφ ετοίμασαν χοιρινό κρασάτο και κοτόπουλο με ρύζι, μαζί με σαλάτα, τυροκομικά και μπισκότα διανεμήθηκαν με διακριτικότητα και σεβασμό από τους εθελοντές και μοίρασαν χαρά και ικανοποίηση σε όσους συμμετέχουν.
Την επόμενη εβδομάδα λόγω εποχής θα γίνει μια μικρή αλλαγή στο μενού, το οποίο θα προσαρμοστεί αναλόγως λόγω της Σαρακοστής.

Ο σεφ Πέτρος Βρυώνης, μιλώντας στο Messinialive, τόνισε πως όποια επιχείρηση θέλει να συνεχίσει την εθελοντική δράση, όλη η ομάδα είναι διατεθειμένη να μεταφερθεί και να συνεχίσει το έργο της.

Σημαντική ήταν και σήμερα η υποστήριξη της ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, του κ.Φώτη Μάνθου, της Chilly’s Fruitaria, του Εργαστηρίου Χριστόπουλος, το “Σπίτι του Αγρότη”, και ανώνυμων υποστηρικτών που βοηθάνε σημαντικά αλλά και τους εθελοντές στην κουζίνα και στη διανομή, αφού περισσότερες από 150 μερίδες πηγαίνουν κατ΄οίκον!
Για το καλό, ο σεφ Αλέξανδρος Παπαδάκης είπε και την καθιερωμένη του μαντινάδα: “Πάντοτε η καλή καρδιά και η καλή παρέα είναι τα δυο μυστικά για να περνάς ωραία”!

Η ημέρα έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον ιδιοκτήτη του ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ Παναγιώτη Μπούχαλη μέσα σε οικογενειακό κλίμα!

To Top