ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερονικολός: “Το μέλλον της Μεσσηνίας θα το διαμορφώσουν οι ενεργοί πολίτες”

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΙΝΑΛ Μενέλαος Γερονικολός

Ανοιχτή συζήτηση και γνωριμία με φίλους και υποστηρικτές του προοδευτικού χώρου, διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του Kινήματος Aλλαγής Μενέλαος Γερονικολός, στον πολυχώρο Α49.


Μαζί με τον Μενέλαο κι ο αδερφός του Χάρης, που είναι βαφτισιμιός του Ανδρέα Παπανδρέου.

O κόσμος συμμετείχε ενεργά αφού η εκδήλωση ήταν διαδραστική με σύντομες ομιλίες και τοποθετήσεις. 

Αυτή ήταν η πρώτη συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε πολιτικά ζητήματα, σε μία συνάντηση διαφορετική από τις άλλες, σε ένα σκηνικό στημένο πάνω στη φιλοσοφία του νέου, που δεν θύμιζε τίποτα από το παρελθόν, μόνο οι ιστορικές αναφορές στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και σε στελέχη που άφησαν έντονα το αποτύπωμά τους στον προοδευτικό χώρο.

Από νωρίς ο πολυχώρος γέμισε από άτομα που ήθελαν να ακούσουν την τοποθέτηση του Μενέλαου Γερονικολού, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και όπως εύστοχα τόνισε με νόημα ένας νέος άνθρωπος από το κοινό: “Συγχαρητήρια στον Μενέλαο που σήκωσε από τους καναπέδες και τα καφενεία τόσους πολλούς ΠΑΣΟΚους”!

Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ο Παναγιώτης Τσελέκης και ο Γιάννης Λαμπίρης, εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας της Ν.Ε Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ.Γερονικολός στην σύντομη τοποθέτησή του κατέγραψε τις βασικές θέσεις και επιδιώξεις που θα πρέπει να έχει το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές και έπειτα το κοινό πήρε το μικρόφωνο για τις δικές του τοποθετήσεις.

To Top