Εικαστικά

Η Σχολή Καλών Τεχνών “πάει” Καρδαμύλη

“Γαλάζιος Άγγελος”: Έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών στην Καρδαμύλη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση διοργανώνεται από τις 29 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Ιουλίου στο παλιό δημοτικό σχολείο της Καρδαμύλης, με τίτλο “Γαλάζιος Άγγελος“, που διοργανώνουν οι φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο μιας εργασίας που τους ανάθεσε ο καθηγητής και αντιπρύτανης της σχολής κ.Νίκος Τρανός, που έχει την οργάνωση και την επιμέλεια της έκθεσης.
Την ομάδα εργασίας αποτελούν 19 φοιτητές, δέκα εξ αυτών επισκέφτηκαν για τρεις μέρες την Καρδαμύλη για τα εγκαίνια της έκθεσης, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν χάρη στις σημαντικές προσπάθειες και τη συμβολή του Προέδρου της τουριστικής επιτροπής Σταύρου Γιαννακέα και του επιχειρηματία Σάκη Πονηρέα.
Μιλώντας με τον μοναδικό Μανιάτη φοιτητή Σταύρο Κανελλέα που συμμετέχει στην έκθεση μας είπε: ” Είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή της Καρδαμύλης από την Σχολή Καλών Τεχνών για την έκθεση αυτή, που είναι το αποτέλεσμα μιας εργασίας που είχαμε την περασμένη χρόνια. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί και να πάρει τη μορφή ενός ετήσιου workshop που θα φέρει αξιόλογους μελλοντικούς καλλιτέχνες στη Μάνη”.

Φωτογραφίες: Γιάννης ΑβραμέαςΣταύρος Κανελλέας

Η Σχολή Καλών Τεχνών “πάει” Καρδαμύλη
To Top