ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους Αγίους Αναργύρους γιόρτασε το Σωματείο εργαζομένων του “Καρέλια”

Την καθιερωμένη γιορτή του προστάτη τους, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στη θέση Κουταλά ορεινά της Καλαμάτας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια.

Την οικογένεια Καρέλια εκπροσώπησαν oι κυρίες Τζίνα και Σύλβια Καρέλια, ενώ παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και αρκετοί εργαζόμενοι.

Μετά την θεία λειτουργία ακολούθησε κέρασμα με παραδοσιακά εδέσματα όπως μαστίχα, λουκούμια, άρτο και μαγειρέματα, κάτω από τα σκιερά δέντρα.
Φέτος η πρόσβαση στο εκκλησάκι ήταν ευκολότερη, αφού ο δήμος Καλαμάτας επισκεύασε το δρόμο που φτάνει μέχρι τον Ιερό Ναό και ένα γεφύρι που υπάρχει στη διαδρομή, που καταστράφηκε από τις πλημμύρες της 7η Σεπτεμβρίου, ενώ από το πρωί υπήρχε η υδροφόρα που έριχνε νερό στο δρόμο προς αποφυγήν σκόνης.

Αυτή η θρησκευτική εκδήλωση, που τιμάται παραδοσιακά αρκετά χρόνια, είναι άλλη μία απόδειξη των ισχυρών δεσμών που έχουν οι εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας Καρέλια μεταξύ τους και επιβεβαιώνουν τις άριστες σχέσεις με την εργοδοσία.

Τους Αγίους Αναργύρους γιόρτασε το Σωματείο εργαζομένων του “Καρέλια”
To Top