Το δικό μου Σχολείο

Foodrunners: Έφτιαξαν ποδιές μαγειρικής και τις πουλάνε για καλό σκοπό!

ΟΙ FOODRUNNERS AYTOΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ FOORAMIDE AΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Τους Foodrunners τους γνωρίσαμε μέσα από την μαθητική εικονική επιχείρησή τους με το τρισδιάστατο επιτραπέζιο παιχνίδι μεσογειακής διατροφής. Πρόκειται για 12 μαθητές και μαθήτριες της Β’Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, που εκτός από την κατασκευή και προώθηση του πρωτότυπου επιτραπέζιου, τώρα επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και πωλούν ποδιές μαγειρικής- που σχεδίασαν με το σλόγκαν: Μαμά/ Μπαμπά/ Γιαγιά δεν μαγειρεύεις…ζωγραφίζεις! για καλό σκοπό, τις οποίες μπορεί να βρει ο καθένας μας και να παραγγείλει στη διεύθυνσή τους:https://www.facebook.com/Foodrunners-222665621883678/

Οι ίδιοι μας αυτοσυστήνονται ως εξής:

“Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece δημιουργήσαμε τη μαθητική επιχείρηση «Foodrunners».

Είμαστε 12 μαθητές της Β’ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά από την Καλαμάτα. Ιδρύσαμε μια κοινωνική επιχείρηση που στόχο έχει να προβληματίσει, ευαισθητοποιήσει και επιμορφώσει τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους σε θέματα που αφορούν τη διατροφή.

Πώς; Με το “Fooramide”, ένα τρισδιάστατο επιτραπέζιο παιχνίδι, μια πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και όχι μόνο!, αφού για να ξεκινήσεις το παιχνίδι πρέπει να ενώσεις, να βιδώσεις, να κολλήσεις, να ανάψεις!!! Ένα Μια S.T.E.A.M kit της Μεσογειακής Διατροφής με μια s.t.e.a.m προσέγγιση!
Περισσότερα για εμάς και το παιχνίδι μας μπορείτε να βρείτε στα:
https://www.facebook.com/Foodrunners-222665621883678/
https://fooramide.wixsite.com/foodrunners

Επίσης με τη βοήθεια της γραφίστριας μας, Ιωάννας Κοκκορόγιαννη, σχεδιάσαμε και πουλάμε ολόσωμες ποδιές μαγειρικής! Ένα υπέροχο δώρο! Μια επιβράβευση για την μαμά σας, τον μπαμπά σας ή την γιαγιά σας! Πείτε ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ“ σε όσους σας φροντίζουν και θυμίστε τους να φτιάχνουν γεύματα υγιεινά με ποικιλία χρωμάτων και μέτρο!

το σλόγκαν: Μαμά/ Μπαμπά/ Γιαγιά δεν μαγειρεύεις…ζωγραφίζεις!

Οι ποδιές πωλούνται 12 ευρώ και τα κέρδη θα διατεθούν όπως κάθε χρόνο για κάποιο κοινωνικό σκοπό.

Για παραγγελίες παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στο facebook :
https://www.facebook.com/Foodrunners-222665621883678/ ή δηλώστε το στη γραμματεία του Λυκείου στην κ. Χριστίνα Λυκισσιώτη
Σας ευχαριστούμε,
Σύλια Λαπιώτη – Υπεύθυνη Πωλήσεων της FoodRunners

Διαβάστε και αυτό:

Foodrunners: Η εικονική επιχείρηση από τους μαθητές των Εκπ.Μπουγά για το 2019

Foodrunners: Έφτιαξαν ποδιές μαγειρικής και τις πουλάνε για καλό σκοπό!
To Top