Αθλητισμός

ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δικό της Προπονητήριο έχει από σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: “ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ”

Παραδόθηκε σήμερα και επίσημα, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, το προπονητήριο στα “Παλιάμπελα” προς χρήση, φροντίδα κι επιμέλεια από την πρώτη ομάδα του νομού μας τον ΠΣ Η Καλαμάτα ή την αγαπημένη των φιλάθλων “Μαύρη θύελλα”.

Μετά από πολλά χρόνια η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας θα έχει το δικό της προπονητήριο, με ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων, με φυσικό χόρτο και φωτισμό, κάτι που θα διευκολύνει την προπονητική ομάδα αλλά και τους ποδοσφαιριστές στην επίτευξη των στόχων τους, αφού η ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια ήταν μεγάλη.

Το γήπεδο παρέδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στον “ισχυρό άνδρα” και βασικό χρηματοδότη του συλλόγου Αγαθοκλή Χριστόπουλο και τον πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Κουκούτση, μετά από μία σύντομη τελετή που έγινε στο χώρο του γηπέδου, παρουσία των ποδοσφαιριστών, αρκετών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και φίλων της ομάδας.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν βοηθητικούς χώρους, αποδυτήρια, γραφεία, τουαλέτες κλπ και τρεις μεγάλες δεξαμενές αποθήκευσης νερού για το πότισμα του χόρτου, όμως χρειάζεται ακόμα αρκετά έργα ώστε να ολοκληρωθεί και να γίνει το προπονητήριο πλήρες.

Το έργο κόστισε 300.000 χιλιάδες ευρώ από τον Δημοτικό προϋπολισμό, ενώ ιδιώτες χορηγοί από εταιρείες της πόλης, πρόσφεραν τις τελευταίες ημέρες, τον απαραίτητο και βασικό εξοπλισμό για να παραδοθεί το γήπεδο σήμερα και να προλάβει η τοπική μας ομάδα να έχει μία προπονητική στέγη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την επάνοδο στην δεύτερη κατηγορία τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.

To Top