Μουσική

Eurovision 2018: Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό

Δεν κατάφερε τελικά η Γιάννα Τερζή να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision το Σαββάτο.

Η Γιάννα Τερζή ανέβηκε στην σκηνή του Altice Arena και ερμήνευσε το κομμάτι της, «Όνειρό μου».
Η τραγουδίστρια που φέτος μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Eurovision έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρόβες της, η Γιάννα κατάφερε να αφήσει όλα τα άσχημα που πέρασε αυτές τις ημέρες και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Το τραγούδι με τίτλο «Όνειρό μου» υπογράφουν οι: Γιάννα Τερζή- Άρης Καλημέρης- Δημήτρης Σταματίου- Μιχάλης Παπαθανασίου
Φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια και έχοντας βαμμένο το ένα της χέρι μπλε, η Γιάννα Τερζή ερμήνευσε το κομμάτι της. Η τραγουδίστρια έλεγχε το φωτισμό με τα χέρια της, συνοδεία καπνού.
Ομως δεν πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου…

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 14η θέση και η Κύπρος στην 19η, τελευταία μεταξύ των αποψινών διαγωνιζόμενων.
Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Κύπρος και Αυστρία είναι οι δέκα συμμετοχές που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο.
Την Πέμπτη θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός για την επιλογή ακόμα δέκα χωρών.

Πέρασε η Κύπρος

Ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα πέρασε και θα διεκδικήσει την πρωτιά για την Κύπρο με το Fuego. H Ελένη Φουρέιρα θεωρείται μάλιστα φαβορί καθώς σήμερα το τραγούδι της έρχεται πρώτο στα στοιχήματα. Καλό είναι επίσης να σημειωθεί πως η Ελένη Φουρέιρα έχει πολλές φορές στο παρελθόν εκφράσει τη θέληση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά η ΕΡΤ την απέρριπτε.

To Top