ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Θα έδινα και τη ζωή μου όχι μόνο το νεφρό μου για το παιδί μου”!

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη σήμερα το βράδυ στο γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” μεταξύ του σωματείου των εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Μεσσηνίας (ΔΕΥΑΜ) και των παλαιμάχων της Καλαμάτας, που πάντα δείχνουν την φιλανθρωπία τους και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, για να στηρίξουν και να συμπαρασταθούν στο σοβαρό οικογενειακό θέμα που βιώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένας συνάδελφός τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΚ.

Ο κ.Μπάκας πατέρας 6 παιδιών και δυστυχώς συμβασιούχος οκταμινήτης στην εργασία του, μιλώντας στο MessiniaLive.gr εξέφρασε την αγωνία του και την μεγάλη του θέληση να πάνε όλα καλά να πετύχει η μεταμόσχευση νεφρού στο παιδί του και να το δει ξανά χαρούμενο!
Μόλις του επισημάναμε το μεγαλείο της πράξης του μας είπε: “Θα έδινα και τη ζωή μου όχι μόνο το νεφρό μου για το παιδί μου”!
Όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο έδωσαν τη δική τους συνεισφορά, υλική και κυρίως ηθική και ψυχολογική στον πατέρα που πήρε την μεγάλη απόφαση ζωής να δωρίσει το νεφρό του στην 18χρονη κόρη του, σε μία επέμβαση που έχει προγραμματιστεί να γίνει σε Νοσοκομείο της Αθήνας στις αρχές Ιουνίου, ελπίζοντας να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το κορίτσι να ζήσει φυσιολογικά και να χαρεί τη ζωή που έχει μπροστά της.

Μια πράξη υπέρτατης πατρικής στοργής και φροντίδας από έναν έναν πατέρα που τα βγάζει δύσκολα πέρα, έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του τα τελευταία 4 χρόνια και σήμερα ένιωσε ένα κύμα αγάπης, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης από φίλους, συναδέλφους κι ανώνυμους που θέλουν να τον βοηθήσουν.

Σημαντική ήταν η παρέμβαση και καθηγητών ιατρών που κατάγονται από τη Μεσσηνία και άλλων φορέων που ο πατέρας της 18χρονης θα ευχαριστήσει στο μέλλον, αφού όπως μας είπε: “τώρα προέχει η υγεία του παιδιού μου”…

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνεί με την ΔΕΥΑΚ κ. Κουφαλάκο.

Για την ιστορία το φιλικό έληξε 4-2 υπέρ των παλαιμάχων της Καλαμάτας.

To Top