Επιχειρείν

Εντυπωσίασε με τις δράσεις και τις προσφορές και το 2ο Cosmos sales festival

 

Η Δημ. Βλαχονικολός&Σια ΟΕ, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν  με τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση του 2ουCOSMOSSalesFestival.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Αθλητικούς Συλλόγους και τις επιχειρήσεις που τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους το event.

Ευχαριστεί τις ακαδημίες μπάσκετ που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα του 2ου COSMOS Sales Festival και συγκεκριμένα την KALAMATABC, την MESSINIBC, το Γ.Σ.ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, τον ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ για τους υπέροχους αγώνες που μας χάρισαν καθώς και το ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Ευχαριστεί τον Σύλλογο Φιλίππων Πελοποννήσου που προσέφεραν σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ιππεύσουν, το Ι.Ε.Κ. ΟΡΙΖΟΝ για τις γαστρονομικές δημιουργίες που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Καλαμάτας που ήταν μαζί μας καθ όλη τη διάρκεια του διημέρου, την HERBALIFEWellnessClubMK24 και το TheNewPost.

Ευχαριστεί τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τίμησαν το event με την αγορά των προσφερόμενων – σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές – ειδών.

Η τεράστια επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί για την εταιρεία δέσμευση, έτσι ώστε να επαναληφθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν και η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή.

Τα καταστήματα αθλητικών COSMOS Καλαμάτας, συνεπή στην αντίληψή τους, ότι η επιχείρηση δεν είναι μόνο το εμπορικό κέρδος αλλά και η κοινωνική προσφορά, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν στην κοινωνία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέρος από αυτά που η κοινωνία τους δίνει, με την υποστήριξη που τους παρέχει.

 

Εντυπωσίασε με τις δράσεις και τις προσφορές και το 2ο Cosmos sales festival

Δημοφιλέστερα

To Top