Αθλητισμός

Εθνικός Μελιγαλά: Αξιέπαινη πρωτοβουλία προσφοράς στο νηπιαγωγείο και τον Παιδικό σταθμό Μελιγαλά!

Την κοινωνική του ευαισθησία έδειξε για μία ακόμη φορά ο Εθνικός Μελιγαλά. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ιστορικής ομάδας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης το Νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό Μελιγαλά προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στους μικρούς μαθητές και τους παιδαγωγούς τους.

“Με αυτή την κίνηση ο Σύλλογος μας θέλει να σταθεί δίπλα στα μικρά παιδιά αλλά και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση της περιοχής ειδικά στον παιδικό σταθμό και το Νηπιαγωγείο που πρόσφατα άνοιξαν πάλι και που πραγματικά μας έχουν ανάγκη σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο”, αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας που έγιναν δεκτοί με χαρά απο τους υπευθύνους των δομών.

“Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ο σύλλογος μας προσφέρει χρήσιμα είδη στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Μελιγαλά με σκοπό την επανένταξη των μικρών μας μαθητών όπως και των παιδαγωγών στη σχολική κανονικότητα”, ανάφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βασιλική Αλεξανδροπούλου.

“Θεωρούμε ότι αυτές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις της πανδημίας που ζούμε η αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη είναι μονόδρομος για να επιστρέψουμε πιο ομαλά στην κανονικότητα. Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας σας ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή επάνοδο στα σχολικά καθήκοντα σας”, σημείωσε απευθυνόμενη στην αν. προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Μελιγαλά Αλεξάνδρα Σερεντέλου, η οποία απο την πλευρά της ευχαρίστησε τον σύλλογο για την πρωτοβουλία.

Τις ευχαριστίες της στον Εθνικό Μελιγαλά μαζί με ευχές για επιτυχίες εξέφρασε και η υπεύθυνη του Παιδικού σταθμού Μελιγαλά Μαρία Βαλαμβάνη.  .

Την αντιπροσωπεία του Εθνικού Μελιγαλά αποτέλεσαν η υπ.Δημοσίων Σχέσεων Βασιλική Αλεξανδροπούλου, ο υπ.Τύπου Γιώργος Σταυρόπουλος, ο υπ.Μάρκετινγκ Αναστάσιος Ζαμπάρας, ο υπ.υλικού Φώτης Λυρέντζος ενώ τους ποδοσφιαριτές εκπροσώπησε ο νεαρός τερματοφύλακας Αλκης Φρέσκας.

 

To Top