ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 7 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, διοργανώνουν στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 95), την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, από τις 10:00π.μ. – 17:00μ.μ., εκδήλωση όπου, εξειδικευμένοι νομικοί/σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν, εντελώς δωρεάν, σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων, σχετικά με:

Α. το συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και
Γ. ζητήματα απασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο συντονιστή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Παπαδολιά Αθανάσιο, τηλ. 2710 226146 και στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, τηλ. 2721 090411.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΚ ΚΑΙ ΓΣΕΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ και ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια ΕΚΚ και 100 ΓΣΕΕ στις 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 6:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ε.Κ. Καλαμάτας, το πρωί τη ίδια ημέρας θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση παλιών συνδικαλιστών και συναυλία στο λιμάνι της Καλαμάτας με Διονύση Σαββόπουλο και Μαρία Φαραντούρη στις 21.00.

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης
To Top