Chef Stories

Εργαστήρι Χριστόπουλου: 3η θέση για το “Μεσσηνιακό Συκοκούλουρο”!

Την τρίτη θέση στον διαγωνισμό των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου που διοργανώθηκε στο Ελιτ από τον Σύλλογο Πολυλόφου με αφορμή τις φετινές εκδηλώσεις, κατέλαβε η ομάδα του Εργαστηρίου Χρισόπουλου που συμμετείχε με τρία εδέσματα με βασικό υλικό το σύκο!

Με τον Νίκο που το είδε ζεστά από την αρχή και δικαιώθηκε!

Η μπάρα ενθουσίασε, η κρέμα αγαπήθηκε όμως το βραβείο πήρε το Μεσσηνιακό συκοκούλουρο!

Στο Messinialive μίλησε ο Παύλος Χριστόπουλος για την έμπνευση, την δημιουργία τού Μεσσηνιακού συκοκούλουρου, το οποίο θα μπει στην παραγωγή από τον Σεπτέμβριο!

Δημοφιλέστερα

To Top