Μεσσηνιακή Κουζίνα

“Εργαστήρι” Χριστόπουλος: Μεσσηνιακή Βασιλόπιτα με σύκο και αραχίδες!

Η παραγωγή γλυκών στο “Εργαστήρι” του Παύλου Χριστόπουλου δεν σταματά ποτέ! Έτσι από νωρίς  το πρωί έχει ξεκινήσει η διαδικασία παρασκευής της Βασιλόπιτας, εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

Σύσσωμη η ομάδα του Παύλου Χριστόπουλου ετοιμάζει 4 διαφορετικές βασιλόπιτες με 4 διαφορετικές επικαλύψεις.

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος, που τον πετύχαμε επί το έργον στο “Εργαστήρι”, για άλλη μια χρονιά λανσάρει τη Μεσσηνιακή Βασιλόπιτα, με δύο κατεξοχήν μεσσηνιακά προϊόντα, με κομματάκια αποξηραμένου σύκου και φιστικιών Καλαμάτας! Όπως μας είπε, ήταν μια ιδέα που είχε, θέλοντας να δώσει άρωμα Μεσσηνίας, με την οποία ήθελε να “παντρέψει” την παραδοσιακή βασιλόπιτα με μεσσηνιακά προϊόντα.

Εκτός από τη μεσσηνιακή βασιλόπιτα στο “Εργαστήρι” μπορεί να βρει κανείς άλλα τρία είδη: βασιλόπιτα βουτύρου(η κλασική) με βούτυρο γάλακτος, βασιλόπιτα με καρύδια και κανέλα, αλλά και αρωματική βασιλόπιτα με αιγοπρόβειο βούτυρο! Όλες διατίθενται με ξεχωριστές επικαλύψεις και για όλα τα γούστα! Η κλασική με την άχνη ζάχαρη, ή με επικάλυψη σοκολάτας υγείας, ή σοκολάτας γάλακτος ή λευκής σοκολάτας!

 

Συνολικά σήμερα το “Εργαστήρι” ετοίμασε και έψησε πάνω από 200 βασιλόπιτες,  ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς και σήμερα αλλά και τη Δευτέρα.

DELIVERY KAI ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Για όσους δεν έχουν χρόνο, λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων, η βασιλόπιτα μπορεί να σας έρθει στο σπίτι!
Μπορείτε να επιλέξετε τη βασιλόπιτα που σας αρέσει και να σας έρθει με delivery στο σπίτι σας! Γιατί το “Εργαστήρι” κάνει delivery σε όλα τα προϊόντα του, και στις βασιλόπιτες!

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΧΡΟΝΙΑ!

Ζεστό γαλακτομπούρεκο θα μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από το “Εργαστήρι” ανήμερα την πρωτοχρονιά!

Το “Εργαστήρι” υποδέχεται τον νέο χρόνο με το παραδοσιακό σιροπιαστό οικογενειακό γλυκό, για να είναι γλυκιά η χρονιά.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Περδικέα-Θανάσης Πουλόπουλος

To Top