Χορός

Ερχεται το 2ο Dance Challenge! 17 – 20 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΧΟΡΟΥ Mauro d’ Ambrosi ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου χορευτικού event της Δράσης «Dance Challenge» τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα, η επίτευξη των στόχων του είναι πλέον γεγονός: αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν οι ευρωπαϊκοί χοροί Ballroom και αποκτήθηκε ιδιαίτερη τεχνογνωσία στους χορούς Latin International σε δασκάλους αλλά και σε χορευτές που διαγωνίζονται σε διάφορους αγώνες χορού που διεξάγονται στη χώρα μας κάθε χρόνο.

Για το λόγο αυτό, ο Ιταλός Δάσκαλος Χορού Mauro d’ Ambrosi, Κριτής στους περισσότερους αγώνες χορού που διεξάγονται στη χώρα μας, θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά την πόλη μας για ατομικά και ομαδικά μαθήματα χορού στις 17-20 Νοεμβρίου, προκειμένου να διευρύνει τον κύκλο των μαθημάτων στους ευρωπαϊκούς χορούς Ballroom, αλλά και να εξελίξει χορευτικά τους διαγωνιζόμενους χορευτές και ζευγάρια της Καλαμάτας που βρίσκονται σε αρχικό ακόμα στάδιο.

    Εν όψει της δεύτερης επίσκεψής του ιταλού κριτή χορού στην πόλη μας διοργανώνεται ένα ξεχωριστό Latin Party την Παρασκευή 17/11 στην Αίγλη (παραλία) στις 22.00 υπό τις μουσικές επιλογές της Γιώτας Νέζη. Πρόκειται για μια λάτιν βραδιά με πολύ χορό για όλους, με παραστάσεις-shows από τις σχολές χορού της πόλης μας, πολλές εκπλήξεις καθώς και κληρώσεις με διάφορα χορευτικά δώρα.

Στην ξεχωριστή αυτή τιμητική βραδιά, ο Ιταλός Κριτής Χορού, θα επιβραβεύσει το καταπληκτικό έργο των δασκάλων και προπονητών χορού της Καλαμάτας που διδάσκουν και προπονούν με πολύ επιτυχία τους χορευτές της πόλης μας.

Την επόμενη ημέρα Σάββατο 18/11 διεξάγονται τα ιδιαίτερα μαθήματα χορού στις διάφορες σχολές χορού της πόλης μας και την Κυριακή 19/11 θα διεξαχθούν τα ομαδικά μαθήματα χορού σε latin και ballroom στην αίθουσα χορού της σχολής Mi Alegria Dance Club ( Πάροδος Φαρών 140).

Πρόγραμμα μαθημάτων:
12:00-14:00 Latin intermediate – The style of Dancers
14:00-16:00 Ballroom
16:00-18:00 Latin Advanced-Competitive

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων στα μαθήματα καθώς επίσης και πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Διοργάνωσης Dance Challenge Κα Νίνα Δράκου (6932 426 008)/Fb:Nina Drakou

   Το «Dance Challenge» part II, πάντα με την υποστήριξη του Διεθνούς συμβουλίου χορού CID-UNESCO του Τμήματος Καλαμάτας καλεί τις σχολές χορού και όλους όσους αγαπούν το χορό να συμμετέχουν πάλι: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μια υπέροχη συνεργασία για την εξέλιξη στο χορό».

Ερχεται το 2ο Dance Challenge! 17 – 20 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα
To Top