ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν από Καλαμάτα για Μόναχο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Δύο ακόμα συλλήψεις αλλοδαπών με ταυτότητες Γαλλίας που ανήκαν σε άλλους

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Καθημερινό πλέον το φαινόμενο συλλήψεων για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνεχίζονται οι συλλήψεις αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας που επιχειρούν παρανόμως να ταξιδέψουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες εκμεταλλευόμενοι τις απευθείας πτήσεις απο την Καλαμάτα. Οι συλλήψεις τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στο Αεροδρόμιο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά και δεν υπάρχει περίπτωση να διαφύγει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Έτσι λοιπόν χθες το απόγευμα συνελήφθησαν 2 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Γερμανία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς υπηκόους Κονγκό, ηλικίας 27 και 31 ετών, αντίστοιχα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα άνηκαν σε άλλα πρόσωπα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν δύο ταυτότητες Αρχών Γαλλίας, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν από Καλαμάτα για Μόναχο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
To Top