ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων είναι επαναστατικό κόμμα, θα περάσει το ΠΑΣΟΚ

“Δεν έχω καταλάβει”, ήταν η απάντηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη σε ερώτηση για τους λόγους που οδήγησαν την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην απόφαση να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

“Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά και είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε σήμερα, που ήταν η συζήτηση για το Κυπριακό. Και χθες έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση”, είπε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα δεν έχουν μέλλον, είναι αυτοκτονία να φύγουν από το κόμμα”, σχολίασε ακόμα, προσθέτοντας, αναφερόμενος και στην προηγούμενη αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά: “Τελειώνει η καριέρα και των δύο αυτών, πού να πάει ο Καρράς; Θα τον πάρουν στο ΠΑΣΟΚ; Έστω ότι τον παίρνουν. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη από παλαιούς, παμπάλαιους, του Γιωργάκη, ποιος θα πρωτοβγεί; Άρα είναι αυτοκτονία”.

Εκτίμησε ακόμα ότι στις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το ΠΑΣΟΚ, για το οποίο σχολίασε ότι είναι “κάθε καρυδιάς καρύδι”, ενώ η Ένωση Κεντρώων είναι ένα “επαναστατικό κόμμα” με απήχηση στη νεολαία.

Εξέφρασε την άποψη ότι η Φώφη Γεννηματά μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Κι εγώ αν συμφωνήσουμε σε εννιά σημεία θα συνεργαστώ…Ο Τσίπρας μου είχε πει ότι θα με σκοτώσουν οι βουλευτές μου αν μειώσω τους βουλευτές από 300 σε 200», είπε για την πρότασή του να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών.

To Top