Αθλητισμός

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα για όλα τα τμήματα του Ν.Ο.Κ.


Πολλές είναι οι αθλητικές δραστηριότητες των κολυμβητών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, τόσο αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και τα επόμενα!
Ήδη από την Παρασκευή βρίσκονται στην Αθήνα ο προπονητής Στάθης Μπακολιάς με εφτά κολυμβητές, για να συμμετάσχουν στο εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης όπου παίρνουν μέρος 470 αθλητές από 75 σωματεία.

Με 13 κολυμβητές της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής ο Τάκης Λαγοπάτης βρίσκεται στο Λουτράκι σε ένα διεθνές μίτινγκ που διοργανώνει ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, για να συμμετάσχουν στο πρώτο διεθνές κολυμβητικό κύπελλο Λουτρακίου στο αθλητικό κέντρο Σπορτ Καμπ.
Η σταθερά ανερχόμενη Σταυρούλα Λουκαρέα από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου θα βρεθεί στο Ισραήλ για να κυνηγήσει μια καλή επίδοση, ενώ το τριήμερο 6 με 9 Ιουλίου στο Βόλο, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων.
Στη συνέχεια 13 με 16 Ιουλίου στην Πάτρα θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, κορασίδων εφήβων-νεανίδων όπου και εκεί ο ΝΟΚ θα αγωνιστεί με αξιώσεις!
Παράλληλα, συνεχίζονται οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο Καλαμάτας για βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων στην κολύμβηση, με τις προπονήσεις να σταματάνε την 31η Ιουλίου για ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι πίσω στα νερά!

To Top