Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Μαθήματα κολύμβησης στους μικρούς μαθητές από προπονητές του ΝΟΚ

Τη δυνατότητα να μάθουν κολύμπι απο πολλή μικρή ηλικία (3 ετών) έχουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
Παιδιά απο 3 ετών(προ-προνήπια)αλλά και μεγαλύτερα 4 και 5 (προνήπια και νήπια) κάνουν τις πρώτες τους βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του ΝΟΚ.
Στο πρόγραμμα κολύμβησης συμμετέχουν και παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, που εκπαιδεύονται στην ασφαλή κολύμβηση και ταυτόχρονα δροσίζονται και διασκεδάζουν!
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν έως τις 31 Ιουλίου, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο, το άθλημα της κολύμβησης και γιατί όχι κάποιοι απο αυτούς να συνεχίσουν και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE o Φώτης Μπουγάς, τα παιδιά διασκεδάζουν αλλά ταυτόχρονα μαθαίνουν να κολυμπούν, ενώ κάποια απο αυτά ωθούνται στον αθλητισμό.
Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας έχει θλιβερή πρωτιά στους πνιγμούς, επομένως είναι πολύ σημαντικές τέτοιες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, που ενθαρρύνουν τα παιδιά να μάθουν να κολυμπούν σωστά απο μικρή ηλικία, και να αγαπήσουν την κολύμβηση και τον αθλητισμό.

To Top