ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικές προετοιμασίες για … Μαγικά Χριστούγεννα!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Αρχίζει να μυρίζει πιο έντονα Χριστούγεννα στην πόλη της Καλαμάτας, αφού μετά τον πολύ ωραίο διακοσμητικό φωτισμό που ήδη έχει ανάψει σε κεντρικούς κυρίως δρόμους της πόλης, σήμερα μεταφέρθηκαν στην κεντρική πλατεία και τα σπιτάκια που θα φιλοξενήσουν επαγγελματίες της πόλης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα που θα φιλοξενήσουν συλλόγους, φορείς και ομάδες στο κέντρο της Πλατείας!

8 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του “Μαγικού Σταθμού”!

 

 

Παράλληλα εντατικές είναι οι προετοιμασίες και στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΤΑΘΜΟΥ, εκεί όπου θα λειτουργήσει και φέτος για δεύτερη χρονιά “Ο μαγικός σταθμός” που θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ενώ την επόμενη μέρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα κάνει και τα επίσημα εγκαίνια.
Κι αυτά θα συμβούν 2 ώρες πριν ανάψει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, που θα σημάνει και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Καλαμάτα.

Ο Μαγικός Σταθμός στον Σταθμό!

Ο “Μαγικός σταθμός” είναι ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό πάρκο που θα λειτουργεί καθημερινά και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου!
Θα περιλαμβάνει μεταξύ πολλών παιχνιδιών και event, το Καρουζέλ, τα συγκρουόμενα και το εντυπωσιακό παγοδρόμιο, διαστάσεων είκοσι μέτρα μήκος και οκτώ μέτρα πλάτος, τα οποία και θα αποτελούν το σημείο συνάντησης στην πόλη που φοράει τα γιορτινά της!
Βρεθήκαμε το μεσημέρι στον ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ εκεί που τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να καταφέρουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εγκαταστήσουν τα παιχνίδια και τα θεματικά σημεία, με ασφάλεια.
Κι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 8,9,10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 4 το απόγευμα CHRISTMAS TOUR ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ MOYΣΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΑ (Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ) του Χανς Κρίατιαν Άντερσεν

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11:30 μμ – 5:00 μμ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ O TAXYΔΡΟΜΟΣ TOY AH BAΣΙΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ COLOUR CHRISTMAS PAINTING ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
5:00 μμ -6:00μμ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛ ΛΟΥΙΣ
6:00μμ – 6:30μμ ΚΟΠΗ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
7:30 μμ – 23:00 μμ LIVE ROCK MUSIC BY STELIOS MAC

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11:30 μμ – 4:00 μμ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ COLOUR CHRISTMAS PAINTING ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ……ΚΑΡΟΥΖΕΛ… ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ …..ΤΡΕΝΑΚΙΑ…
5:00 μμ – 6:00 μμ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ (Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ
6:00 μμ – 23:00 μμ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SUNDAY CHRISTMAS PARTY ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DJ BAKEAS ILIAS more than just music
ΚΑΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ Vive Bailando της Μαρίας Σκαφιδά
Καθημερινά ανοιχτό από τις : 11π.μ. έως 23μ.μ.
Σαββατοκύριακα και αργίες από τις : 10 π.μ. έως 23μ.μ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας.

Στις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 23.30, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου θα γίνει η υποδοχή του νέου έτους 2018.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθούν και πολλές μουσικές εκδηλώσεις, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και σε ανοικτούς χώρους.

Εντατικές προετοιμασίες για … Μαγικά Χριστούγεννα!

Δημοφιλέστερα

To Top