ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: 3η επιστολή διαμαρτυρίας στην Τράπεζα για επιπλέον ΑΤΜ και πρόσβαση ΑμεΑ

Επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με τρίτη επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς για δεύτερο ΑΤΜ ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες και να μην περιμένουν στην ουρά, καθώς και ράμπες για άτομα με κινητικά προβλήματα.  Είχαν προηγηθεί δύο επιστολές διαμαρτυρίας, η πρώτη τον Ιούνιο του 2022 και η δεύτερη  ένα μήνα μετά. Έκτοτε, δηλαδή τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση, με αποτέλεσμα οι έμποροι Κυπαρισσίας να ζητούν και πάλι από τη διοίκηση της Τράπεζας να τους ενημερώσει για το πότε θα γίνουν οι παρεμβάσεις αυτές. Αναλυτικά η  τρίτη επιστολή τους προς την Τράπεζα Πειραιώς:

3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

Τράπεζα Πειραιώς, Κατάστημα Κυπαρισσίας

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και των επιστολών μας, με αριθ. Πρωτ. 0311/21/06/2022 και 0321/και της απαντήσεως σας (επισυνάπτονται) θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη των θεμάτων που έχουν τεθεί προς εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προχωρήσει η διαδικασία εκ μέρους σας της τοποθέτησης 2ου ΑΤΜ στο κατάστημα της Κυπαρισσίας; Προτίθεστε να πράξετε τα απαραίτητα ώστε να υπάρχει πρόσβαση ατόμων ΑμεΑ στο κατάστημα σας; Και τέλος, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους σας για διαμόρφωση κατάλληλου χώρου αναμονής στο εξωτερικό του καταστήματος σας, (σκίαστρο, σκέπαστρο, καθίσματα, και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο) για την προστασία των συναλλασσόμενων και πελατών σας;

 Ευελπιστούμε ότι η τράπεζα σας στα πλαίσια και της κοινωνικής πολιτικής που ισχυρίζεται ότι ασκεί, έχει ήδη μεριμνήσει για τα πιο πάνω, στηρίζοντας την οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή μας και σεβόμενη τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Εν αναμονή απαντήσεως σας,

 

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας 

Διαβάστε και αυτά:

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Και δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας στην Πειραιώς για πρόσβαση των ΑμεΑ και 2ο ΑΤΜ

Διαμαρτύρονται οι έμποροι Κυπαρισσίας για ελαττωματικό ΑΤΜ και έλλειψη στεγάστρου έξω από το υποκατάστημα

 

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: 3η επιστολή διαμαρτυρίας στην Τράπεζα για επιπλέον ΑΤΜ και πρόσβαση ΑμεΑ
To Top