ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτύρονται οι έμποροι Κυπαρισσίας για ελαττωματικό ΑΤΜ και έλλειψη στεγάστρου έξω από το υποκατάστημα

Ζητούν να μπει και δεύτερο ΑΤΜ, ράμπα για ΑμεΑ και στέγαστρο

Η επιστολή διαμαρτυρίας των Εμπόρων Κυπαρισσίας προς την Τράπεζα Πειραιώς

Προς: Τράπεζα Πειραιώς, Κατάστημα Κυπαρισσίας.

     Κοιν.: Μέλη Συλλόγου, Μ.Μ.Ε., Λοιποί Φορείς & Σύλλογοι

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΑΙΤΗΣΗ

Τράπεζα Πειραιώς, Κατάστημα Κυπαρισσίας

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά από την εκδήλωση πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας, αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, σχετικά με το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ATM), του τραπεζικού καταστήματος της Κυπαρισσίας, αλλά και τις συνθήκες φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των πολιτών στο εξωτερικό μέρος της τράπεζας σας.

Συγκεκριμένα, και όσον αφορά το ΑΤΜ, αυτό περισσότερες φορές ΔΕΝ δουλεύει παρά δουλεύει, είτε λόγω κάποιας βλάβης, είτε διότι έχει «γεμίσει από χρήματα» προκαλώντας έτσι μεγάλη ταλαιπωρία στους συναλλασσομένους πολίτες με την τράπεζα σας.

Εκτός αυτού, και αν αναλογιστούμε την συνένωση που πρόεκυψε μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της Αγροτικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία, όπως και το κλείσιμο καταστημάτων σας σε γειτονικές πόλεις, ο όγκος των πελατών σας έχει αυξηθεί, και αυτό έχει σαν επακόλουθο να παρατηρούνται επί καθημερινής βάσης, ουρές για την εξυπηρέτηση των πολιτών από το ένα και ελαττωματικό ΑΤΜ σας.

Για αυτό τον λόγο αιτούμαστε την τοποθέτηση και δεύτερου ΑΤΜ στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, κάτι το οποίο θα πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένο εκ μέρους σας βάση της πραγματικότητας που βιώνουμε καθημερινά όσοι συναλλασσόμαστε με την τράπεζα σας.

Επίσης, θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα, για την διαμόρφωση κατάλληλου χώρου αναμονής στο εξωτερικό του καταστήματος σας, (σκίαστρο, σκέπαστρο, καθίσματα, και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο) για την προστασία των συναλλασσόμενων και πελατών σας.

Πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει στην παρούσα καμιά προστασία των πολιτών που επί καθημερινής βάσης βρίσκονται στην ούρα έξω από το κατάστημα σας, από τα καιρικά φαινόμενα της εκάστοτε εποχής, (χειμώνας, καλοκαίρι) και καμιά μερίμνα εκ μέρους σας για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας ( έλλειψη ράμπας ΑΜΕΑ, καθίσματα για ηλικιωμένους ή εγκύους κ.ο.κ.).

Ευελπιστούμε ότι η τράπεζα σας στα πλαίσια και της κοινωνικής πολιτικής που ισχυρίζεται ότι ασκεί, θα μεριμνήσει άμεσα για τα πιο πάνω.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

 

 

Διαμαρτύρονται οι έμποροι Κυπαρισσίας για ελαττωματικό ΑΤΜ και έλλειψη στεγάστρου έξω από το υποκατάστημα
To Top