Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Την Κυριακή η Ανοιχτή Ημέρα Ακαδημίας για τα παιδιά όλης της πόλης!

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ 

Η Ακαδημία δραστηριοτήτων και αθλημάτων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά ανοίγει τις πόρτες της και προσκαλεί όλους μας να συμμετέχουμε στην ημέρα γνωριμίας με τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, που μπορούν μαζί με τους γονείς τους να γνωρίσουν τα αθλήματα που γίνονται στην Ακαδημία αλλά και τα εκπαιδευτικά προγράμματα  Arkki , STEAM, Ρομποτική, Αγγλόφωνα Τμήματα: Προνήπιο-Νηπιαγωγείο-Α’ Δημοτικού, Όμιλος Αρχαίων Ελληνικών,  να δοκιμάσουν τι τους αρέσει και να γίνουν και αυτά μέλη της Ακαδημίας, εξελίσσοντας το ταλέντο τους.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ για όλη την Καλαμάτα.
Κυριακή 17 Νοεμβρίου, 10.00 – 13.00
Εγκαταστάσεις Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Σας καλούμε την ερχόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου να γνωρίσετε τις δράσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, ανοίγουν οι πόρτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και θα μπορούν όλοι, γονείς και παιδιά της Μεσσηνίας να ανακαλύψουν όλες αυτές τις ιδιαίτερες δραστηριότητες που εμπερικλείει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Μια ημέρα γεμάτη νέες εμπειρίες, νέα εργαστήρια και πολλές ψυχαγωγικές δράσεις περιμένει όσους βρεθούν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, ενώ θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα και όσοι εκπαιδευτές απαρτίζουν την επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ για την υλοποίηση των δράσεων και για την γνωριμία και επικοινωνία με τους γονείς.

Δραστηριότητες πρωτόγνωρες και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα φιλοξενηθούν την ημέρα αυτή για παιδιά από 3 έως και 12 ετών (Arkki , STEAM, Ρομποτική) καθώς και πολλές αθλητικές δραστηριότητες (Τοξοβολία, Αναρρίχηση, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο, Τένις, Μπάσκετ, Happy Feet)

 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένας θεσμός που προσφέρει βιώματα, χαρά, εμπειρίες, γνώση, ξεχωρίζει τα ταλέντα και ενημερώνει τους γονείς. Μέσα από ποικίλες αθλητικές, γνωστικές και ιδιαίτερες δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξει κάθε παιδί, επιτυγχάνεται η ψυχαγωγική και ολόπλευρη ολοκλήρωση του. Καταφέρνει να ανακαλύψει τις κλίσεις και τα ιδιαίτερα ταλέντα του και να τα εξελίξει στο ύψιστο επίπεδο. Αυτός είναι και ο στόχος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. Ξεχωριστά παιδιά, ακολουθώντας ξεχωριστές «ακαδημαϊκές» πορείες μέσα από την ίδια δραστηριότητα, επιδιώκουν τις δικές τους ξεχωριστές κατακτήσεις. Πιστεύουμε στην ιδιαιτερότητα και τη διαφορετικότητα κάθε παιδιού και στοχεύουμε στην προσωπική του εξέλιξη.

 

Διαβάστε και αυτό:

Aκαδημία Εκπαιδευτηρίων Μπουγά: Δραστηριότητες για όλα τα παιδιά από 3-13 ετών!

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Την Κυριακή η Ανοιχτή Ημέρα Ακαδημίας για τα παιδιά όλης της πόλης!
To Top