Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών!

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ Β’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ Γ’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μπορούν τα μαθηματικά να γίνουν διασκέδαση για τα παιδιά μας; Την απορία αυτή έρχονται να μας λύσουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά με μια ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στα Μαθηματικά, όχι με την κλασική τους έννοια, αλλά μέσα από γρίφους, αινίγματα, παράδοξα και παιχνίδια. Ένας πρωτοποριακός τρόπος προσέγγισης των Μαθηματικών, που παύουν να είναι σπαζοκεφαλιά και γίνονται ευχάριστα και διασκεδαστικά για τα παιδιά.

Έτσι λοιπόν, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προγραμμάτων που υλοποιούν, διοργανώνουν «Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών», από τη Δευτέρα 25/6 έως και την Παρασκευή 29/6, η οποία έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό και μορφή γρίφων, παιχνιδιών, αινιγμάτων που βελτιώνουν τη σχέση του παιδιού με τα Μαθηματικά και καταδεικνύουν τη χρησιμότητα τους στη καθημερινή ζωή.

Στο σχολείο θα διδάξει ο Μιχάλης Λάμπρου, τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διοργανωτής του διαγωνισμού ¨Καγκουρό¨ στην Ελλάδα καθώς και καθηγητές και δάσκαλοι του σχολείου.

Σκοπός του σχολείου είναι:
-Να δοθούν κίνητρα στα παιδιά τα οποία θα οξύνουν τη σκέψη τους.
-Η ορθή παροχή πληροφοριών στους μαθητές ώστε να τις επεξεργάζονται δημιουργικά και να δίνουν απαντήσεις.

Κυρίαρχος στόχος είναι:
-Να ενδυναμωθεί το ενδιαφέρον αυτών που ήδη αγαπούν τα μαθηματικά
-Να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές εκείνους που μέχρι τώρα τα αντιμετωπίζουν με φόβο να τα καταλάβουν και να τα αγαπήσουν.

Η εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της περιοχής από Β’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου.
Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με τη βαθμίδα και τη τάξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 92022/92122 ή στο 6944-592829/6982179239 και για εγγραφές στείλτε μας e-mail στο k.giannari@bougas-school.gr.
Περισσότερες πληροφορίες και εδώ:ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών!
To Top