Αθλητισμός

Δωρεάν γεύματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε από σήμερα την παρασκευή φαγητού, το οποίο θα διαθέτει δωρεάν -μέσω του δήμου Κρωπίας- σε πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Σήμερα το μεσημέρι, ο α΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο εμπορικός διευθυντής, Μανώλης Ματσαδές, υποδέχθηκαν την αντιδήμαρχο Κορωπίου, Ελένη Αδάμ και την προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του δήμου Κρωπίας, Παναγιώτα Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η βοήθεια προς τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Οι μάγειρες της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα αναλάβουν να μαγειρεύουν κάθε ημέρα 60 μερίδες φαγητού (κυρίως γεύμα, σαλάτα, ψωμί, φρούτο) και στη συνέχεια ο δήμος Κρωπίας θα παραλαμβάνει τα σκευάσματα και θα τα μοιράζει σε πολίτες που βρίσκονται σε πραγματική βιοποριστική ανάγκη.

«Όλες οι ενέργειες γίνονται με την πλήρη τήρηση των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας κι έχοντας ειδική αδειοδότηση για να λειτουργεί η κουζίνα στο προπονητικό κέντρο και να μετακινούνται οι απαιτούμενοι υπάλληλοι», τονίστηκε από την ΠΑΕ.

 

Δωρεάν γεύματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
To Top