Επιχειρείν

ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ: ‘Εκοψε την βασιλόπιτα και όλοι ευχήθηκαν να υπάρχει δουλειά!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟ ΒΙΟ.ΠΑ. ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το πρωί στο ΒΙΟΠΑ η δημοτική επιχείρηση ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ με τον π.Βασίλειο να την ευλογεί και τον Πρόεδρο της εταιρίας Γιώργο Φάβα να καλωσορίζει τους καλεσμένους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Πάρκο, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά με δουλειές για όλους.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μανώλης Μάκαρης, ο Γιώργος Κυριακόπουλος εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Ολοι συμφώνησαν ότι το Βιοτεχνικό Πάρκο το τελευταίο διάστημα συνεχώς αναβαθμίζεται και επιτελεί σημαντικό ρόλο στην επιχειρηματικότητα της πόλης, αφού είναι ένας ζωντανός οργανισμός που διαθέτει στους χώρους του πολλά επαγγέλματα.

Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος που κέρδισε μια δημιουργία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου της ΦΑΡΙΣ, ένα αντίγραφο βυζαντινό κεραμικό από τους καθηγητές της Σχολής και το παρέλαβε από τα χέρια του διευθυντή του Παναγιώτη Λαμπρινίδη.

Η νόστιμη βασιλόπιτα ήταν από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που στεγάζεται στο ΒΙΟΠΑ.

To Top