Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Δεύτερος κύκλος ομίλου STEAM για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού

“ΚΑΡΟΥΖΕΛ” Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ STEAM ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΡΑΡΙΟΥ

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στη συνεχή προσπάθειά τους να προσφέρουν, στα παιδιά της περιοχής, πολλαπλά ερεθίσματα για μια ολοκληρωμένη παιδεία αλλά και να συμβάλουν στην εκπαιδευτική καινοτομία και εφαρμογή, με μεγάλη χαρά λειτουργούν τον όμιλο STEAM [Sience Technology Engineering Art Mathematichs], (ερευνώ-χαίρομαι-ανακαλύπτω) για παιδιά Νηπιαγωγείου και Ά Δημοτικού.

Ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας μιας κατασκευής κατάλληλης για την ηλικία τους.

Ο όμιλος λειτουργεί σε αυτοτελείς κύκλους τεσσάρων ή έξι συναντήσεων, κάθε Παρασκευή και ώρα 18:00-19:30, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων.
Ο Δεύτερος Κύκλος του STEAM ξεκινάει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 για παιδιά Νηπιαγωγείου (γεννημένα το 2013) και Α’ δημοτικού. Ο κύκλος αυτός έχει τίτλο «Καρουζέλ» και υπεύθυνες για την υλοποίησή του είναι οι νηπιαγωγοί Χριστίνα Κωνσταντοπούλου και Άντζυ Μπούρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του σχολείου 2721092022, 92122 και στο e-mail: nipiagogeio@bougas-school.gr.

Διαβάστε και αυτό:

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξεκίνησε το πρόγραμμα STEAM για τους μαθητές

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Δεύτερος κύκλος ομίλου STEAM για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού
To Top