Νέα Προϊοντα

Από 27.300€ το ανανεωμένο VW Passat στην Ελλάδα

Το μεσαίο μοντέλο της Volkswagen ανανεώνεται και έρχεται στη χώρα μας πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, με φουλ εξοπλισμό σε κάθε του έκδοση.

Η Volkswagen εκσυγχρόνισε το μεσαίο μοντέλο της και πλέον το Passat μας συστήνεται εκ νέου, όντας πιο εξελιγμένο και πλήρες. Εμφανισιακά ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει.
Η γερμανική μάρκα έκρινε ότι το Passat δεν χρειάζεται οπωσδήποτε μια αλλαγή στη σχεδίαση και δίκιο έχει, καθώς «στέκεται» ακόμη πολύ καλά.
Στο εσωτερικό ένα νέο τιμόνι, ένας μικρός ανασχεδιασμός στην κονσόλα (με την αφαίρεση του αναλογικού ρολογιού) και ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων, κάνουν τα πράγματα ελαφρώς διαφορετικά από πριν. Το σύστημα infotainment είναι πιο εξελιγμένο, το νεότερο που έχει η Volkswagen στα μοντέλα της και πλέον η διαγώνιος της οθόνης φτάνει έως και τις 9,2 ίντσες!

Φυσικά, ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος, υπάρχει ακόμη και αυτοματοποιημένη οδήγηση σε ταχύτητες έως και τα 210 χλμ./ώρα, ενώ όλα τα συστήματα όπως ενεργό Cruise Control, Lane Assist, Front Assist κλπ, δηλώνουν «παρών». Στους κινητήρες σημειώστε τον τούρμπο βενζίνης 1.5 TSI με 150 ίππους και χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG, μαζί με τον 2.0 TSI σε έκδοση 190 ίππων, αποκλειστικά με το DSG.

Στους ντίζελ συναντάμε τους 1.6 TDI και 2.0 TDI με 120 ή 150 ίππους, ενώ διατίθεται και ο ισχυρότερος 2.0 TDI με 190 ίππους. Όλα τα πετρελαιοκίνητα σύνολα, συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο DSG.

Πληροφορίες Koutoumanos Audi – VW Kalamata

Από 27.300€ το ανανεωμένο VW Passat στην Ελλάδα
To Top